menu

Govaka

Govaka

Govaka is een reisorganisatie uitgaande van de KWB, de ‘christelijke werknemersbeweging’. Deze vereniging bestaat al van in de jaren dertig, hoewel de reisdienst iets recenter is. Desalniettemin heeft Govaka ondertussen toch ook al heel wat ervaring verworven. Vooral bij het regelen van groepsreizen helpt Govaka graag. De groepsreizen kunnen heel gevarieerd zijn. Het kan zowel gaan om sportieve reizen, als ook om culturele citytrips bijvoorbeeld. Je kiest een beetje naargelang jouw voorkeuren en verlangens.

De waaier aan bestemmingen is ook zeer uitgebreid. Het gaat hier namelijk om meer dan zestig locaties in de hele wereld. Er zit dus zeker ook iets tussen voor jou! Ook een leuk weetje is dat Govaka op regelmatige basis wedstrijden in gang zet. Zo zijn er bijvoorbeeld al verschillende fotowedstrijden geweest, waarmee je telkens superprijzen kan winnen!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Begeleide groepsreizen"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen