menu

Go-26

Go-26

Op de website van Go-26 vind je informatie over de reisorganisatie Joker. Op deze naam kwamen de bedenkers meer dan dertig jaar geleden door de woorden ‘jong’, ‘open’ en ‘kreatief’ te combineren. Inventief gevonden, toch? Ook hun reizen hebben een creatieve toets. Menig wereldreigers hebben de weg naar Joker al gevonden en blijven ook terugkeren. De service is perfect en daarenboven betaalbaar. Het aanbod aan bestemmingen blijft ook verruimen om te kunnen blijven voldoen aan de veranderde verlangens van de toeristen.

Je vindt zowel traditionele vakantielocaties in het Joker- assortiment als de iets uniekere bestemmingen. Zo kan je bijvoorbeeld sinds kort met Joker naar Israël en de Palestijnse bestemmingen. Misschien hebben deze locaties niet meteen een aantrekkingskracht op vele mensen, maar toch is het indrukwekkend eens dergelijke reis te ondernemen. Een reis met Joker wordt een echt avontuur!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

 

"Joker verlegt je grenzen"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen