menu

Djoser

Djoser

Djoser staat bekend als dé reisorganisatie met oog voor de wereld. Djoser introduceerde zijn aparte en vernieuwende manier van reizen met het aanbieden van reizen naar Egypte. Dit land kan nog steeds gezien worden als de specialiteit van de organisatie maar tegenwoordig kan u bij Djoser terecht voor reizen naar alle continenten.

Altijd al Azië, Midden en Zuid-Amerika, Europa, Afrika, Noord-Amerika, Oceanië, het Midden-Oosten of Noord-Afrika willen verkennen? Bij Djoser bent u aan het juiste adres!

Bovendien kan u op heel verschillende manieren de wereld ontdekken. Rondreizen, wandelreizen, fietsreizen maar ook reizen met kinderen behoren tot het uitgebreide aanbod van Djoser. U kan steeds rekenen op deskundige begeleiding. De kwalitatieve reizen bevatten ook steeds een grote dosis respect voor de lokale bevolking en gewoonten. Ga op reis op een verhelderende en unieke manier. U krijgt er geen spijt van!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Met oog voor de wereld"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen