menu

China Airlines

China Airlines

China Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan. Vanuit de thuisbasis Taipei zijn alle aangeboden bestemmingen bereikbaar. Maar ook vanuit andere landen kan je met China Airlines vertrekken richting bestemmingen in Azië, Europa, Noord-Amerika en gebieden in de South Pacific. Onder andere Hong Kong, Delhi, Jakarta, Tokio, Kuala Lumpur, Singapore, Bangkok en Hanoi zijn de populairste bestemmingen in Azië. In het Midden Oosten is vooral Abu Dhabi een aantrekkelijke locatie voor vele toeristen.

In Europa moet je natuurlijk Rome, Wenen en Parijs gezien hebben. Uiteraard zijn er wel nog meer vluchten naar Europa. Vergeet dus zeker niet te kijken naar de volledige lijst op de website van China Airlines. Ook Canada, Chicago, Miami, New York of enkele hippe steden in Australië lijken plots niet meer zo veraf! Boek snel je reis en begin alvast te dromen van al dat moois!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen