menu

Center Parcs

Center Parcs

De parken van Center Parcs zijn ongetwijfeld de bekendste vakantieparken. Al jarenlang zorgt de formule van een prachtige natuurlijke omgeving, verzorgde accommodaties en leuke activiteiten voor onvergetelijke vakanties.

Er even tussenuit met vrienden? Als koppel of met het gezin? Dichtbij of verder weg? Geen enkel probleem. Er zijn parken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Elk van de parken heeft zijn eigen leuke animatie en activiteiten. De Vossemeren in Lommel hebben een Surf & Fun Center, in Port Zélande Nederland kan je terecht voor Adventure Factory en golffanaten kunnen terecht bij Les Bois-Francs in Frankrijk. Een tropisch zwembad mag natuurlijk nergens ontbreken!

Zoveel plezier hoeft niet automatisch veel geld te kosten. Het hele jaar heeft Center Parcs mooie aanbiedingen. Last Minutes, Familie of 55+ korting, vroegboekkortingen… Bekijk regelmatig de website voor de beste promoties.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Er even tussenuit"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen