menu

Cathay Pacific

Cathay Pacific

Cathay Pacific is een luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Hong Kong. Het is een Aziatische maatschappij met een uitstekende reputatie die werd opgebouwd sinds de jaren 1940. Cathay Pacific is bijvoorbeeld al tweemaal beloond door een uitroeping tot “World’s Best Overall Airline”. Ook tal van andere prijzen zijn al uitgereikt aan Cathay Pacific. Bij ons is deze maatschappij niet zo gekend en toch is het de moeite waard wanneer je een wereldreiziger bent!

Met Cathay Pacific kan je namelijk meer dan honderd bestemmingen bereiken aan redelijke prijzen.  Of je nu naar Australië, Brazilië, Cambodja, India, Indonesië, Europa, Thailand, China, Japan, Canada, Mexico, Nieuw-Zeeland of de Verenigde Staten wil,… Met Cathay Pacific is dat allemaal mogelijk. Je kan in enkele muisklikken online je reis volledig boeken. Op de website vind je bijvoorbeeld ook tal van interessante promoties. Dat eens bekijken is dus zeker de moeite waard!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Move beyond"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen