menu

Brussels Airlines

Brussels Airlines

Wie met Brussels Airlines reist, vliegt vanaf Brussel naar meer dan 70 bestemmingen. Vijftien hiervan liggen in Afrika, 54 in Europa en 2 in Noord-Amerika. Met 38 vliegtuigen en 3200 werknemers mogen we deze vliegtuigmaatschappij met recht en rede onze nationale trots noemen. Brussels Airlines combineert competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit, de hoogste service en de strengste veiligheid.

Brussels Airlines draagt de Belgische identiteit uit over de gehele wereld. Zo verzorgen jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs de catering. Maar ook de vliegtuigdesigns vertellen een Belgisch verhaal. Schrik dus niet wanneer je aan boord gaat in de Rackham, ofwel de Airbus A320 die helemaal vermomd is als de haai-onderzeeër uit de Kuifje-albums. Zo klieven Hergé, Magritte, de Smurfen en Bruegel ludiek en als eerbetoon aan onze culturele erfenissen door het luchtruim.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"We go the extra smile"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen