menu

British Airways

British Airways

Een British Airways ervaring is meer dan een vlucht. Voor hen is iedere reis bijzonder. Voor jou telt een gevoel van ontspanning en veiligheid vanaf de luchthaven tot het aan boord gaan en alles wat daarna komt. Of je nu in Economy, Business of First Class boekt, je mag in elke klasse dezelfde unieke Britse service verwachten. Er is een ruime keuze aan kwaliteitsvolle spijzen en dranken, die veilig en integer aan boord worden geserveerd.

Flexibel boeken is een van de stokpaardjes van deze luchtvaartmaatschappij. Zo kun je de data van je vlucht wijzigen of de bestemming veranderen. Het is ook mogelijk om je boeking te annuleren in ruil voor een voucher. Verschillende support teams over de hele wereld staan klaar om je te helpen bij eventuele problemen. De mobiele app maakt het inchecken een stuk makkelijker. Al 100 jaar lang staat British Airways garant voor een onberispelijke service.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"The world's favourite airline"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen