menu

Belvilla

Belvilla

De zoekmachine van Belvilla is wellicht de handigste wanneer u op vakantiewoningenjacht gaat. Er is niet alleen keuze uit bijna 27000 exemplaren, u kunt ook heel precies instellen wat u exact verwacht van uw accommodatie. Zo selecteert u niet alleen op basis van het aantal slaapkamers en of er een zwembad bij is of niet. U kunt ook gericht op zoek gaan naar faciliteiten zoals een open haard of een omheinde tuin. Het gaat dus veel verder dan de standaard selectiemogelijkheden.

In 18 Europese landen kunt u overnachten in villa’s of boerderijen, kastelen of appartementen, chalets, tenten, cottages en zelfs op een boot. Gaat u met een groter gezelschap op stap, dan kunt u ook hiervoor een geschikte plek vinden met voldoende capaciteit, alsook verschillende slaapkamers en badkamers. Mindervaliden hebben eveneens een ruime keuze aan faciliteiten zoals aangepast sanitair, drempelvrije en brede doorgangen, een lift, een verhoogd bed en dergelijke meer.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Belvilla vakantiehuizen: met 35 jaar ervaring weten we precies wat je zoekt!"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen