menu

Begonia Tours

Begonia Tours

Ongetwijfeld hebt u de autocars van Begonia Tours al over de autosnelweg zien rijden. Wie echter denkt dat deze reisorganisatie alleen maar ritjes in de Benelux aanbiedt, zal versteld staan wanneer hij het volledige reisaanbod onder ogen krijgt. Meer dan 50 korte en langere vakanties in 21 verschillende landen staan op het lijstje. En allemaal hebben ze een ding gemeen: transport en accommodatie zijn tot in de puntjes geregeld.

U kunt inderdaad een pure busreis boeken van bijvoorbeeld 4 dagen Friesland of 3 dagen Parijs. Maar wil u 1 of 2 weken op verkenning in Wales, de Balkan of Andalusië, spring dan eveneens aan boord bij Begonia Tours. U boekt niet alleen een inspirerende reis. Ook uw 3- tot 4-sterrenaccommodatie, eventuele excursies en indien nodig uw vliegticket zijn inbegrepen in de prijs. Van Zweden tot Malta, van Groot-Brittannië tot Bulgarije: uw vakantie begint bij Begonia.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Elke reis een unieke ervaring"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen