menu

Atlantica Hotels & Resorts

Atlantica Hotels & Resorts

Reisorganisator TUI presenteert de Atlantica Hotels & Resorts aan vakantiegangers die net dat ietsje meer van hun verblijf verwachten. De hotels bevinden zich op de Griekse eilanden Zakynthos, Corfu, Kos, Kreta en Rhodos en op het eiland Cyprus. Zowel koppels als families met kinderen zijn welkom. Je nachten verlopen zalig rustig in een ruime en comfortabele kamer. Je dagen vullen zich met een ontspannende hot stone massage, een spelletje volleybal, een kleurtje pakken aan het zwembad, een dinertje bij kaarslicht, … Laat maar komen, die vakantie!

Grasduin op de website door het diverse aanbod. Zoek naar een adults-only-accommodatie of naar een familiehotel. Kies er eentje uit met een aquapark of ga voor de hotels met de gastronomische restaurants. Wist je dat de chefs van sommige Atlanticahotels stage lopen in Belgische toprestaurants? Dat wordt genieten! En vergeet vooral niet de last minutes te bekijken, want die lopen op tot meer dan -40%. Tot snel bij Atlantica!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Atlantica Hotels & Resorts: net dat ietsje meer"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen