menu

Asteria Expeditions

Asteria Expeditions

Deze reisorganisatie deelt zelf zijn aanbod op in 3 grote categorieën: Poolexpedities, Lapland & Scandinavië en Reizen buiten het gewone. De reizen worden ofwel in groep georganiseerd onder Nederlandstalige begeleiding. Ofwel kies je voor een individuele reis, die tot in de puntjes voorbereid is. Zowel grote avonturiers met een goede conditie als gezinnen met kleine kinderen vinden hun gading in de reismogelijkheden.

De ‘Reizen buiten het gewone’ brengen je naar Sint-Petersburg of Argentinië. Ze laten je de Seychellen ontdekken of sturen je naar Peru. Maar ook de Duitse Hanzesteden hebben heel wat te onthullen, alsook Wenen, Ierland, Cambodja, Dubai, … Je gaat voor een citytrip, een natuurreis, een cruise, … Je reist in de ideale tijd van het jaar voor jou of voor de reisbestemming, winter en zomer. Alleen al op de website van Asteria Expeditions valt er heel wat te ontdekken.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen