menu

Anders Reizen

Anders Reizen

Liefhebbers van wandelreizen en actieve cultuurreizen, dichtbij of veraf, in kleine groepen of individueel, gaan doorgaans eerst eens aankloppen bij Anders Reizen, alvorens ze hun koffers pakken. Van het Meerdaalwoud ten zuiden van Leuven tot het Abel Tasman National Park in Nieuw-Zeeland: het aanbod van Anders Reizen behelst letterlijk de hele wereld. Helemaal bovenaan de waardenladder van deze reisorganisatie staat duurzaamheid. Respect voor de natuur en de lokale cultuur zijn essentieel. De reizen zijn dan ook op vele vlakken adembenemend.

Wandelen is voor deze reisorganisator de manier bij uitstek om de reisbestemming ten volle te beleven. Het is een gezonde beweging, die door mensen van verschillende leeftijden kan beoefend worden. Je wordt er rustig van en kan de dagelijkse stress en drukte eens helemaal achter je laten. En wat nog meer is: te voet geraak je op plaatsen, die je met geen enkel ander vervoermiddel kunt bereiken. Reis jij dit jaar ook anders?

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Wandelreizen en actieve cultuurreizen dichtbij en veraf voor kleine groepen en individuele reizigers"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen