menu

Anders dan Anders

Anders dan Anders

De Vlaamse reisorganisatie, Anders dan Anders, heeft al meer dan 40 jaar een uitstekende reputatie en een vergevorderde ervaring met rondreizen op verre bestemmingen. Deze rondreizen worden aangeboden in meer dan 40 landen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Oceanië, Afrika en Azië. Ben je op zoek naar onvergetelijke momenten op prachtige plekken, dan is Anders dan Anders jouw ideale reispartner.

Jaarlijks organiseert Anders dan Anders meer dan 250 reizen. Elk van deze reizen is tot in de perfectie voorbereid. Je kunt er bij hen dan ook van op aan dat je een zorgeloze vakantie zult beleven met een gigantische meerwaarde: meer zien, meer beleven en voornamelijk meer genieten. Je reist in een kleine groep van maximum 20 deelnemers. Je overnacht in zorgvuldig geselecteerde accommodatie en maakt kennis met de bevlogenheid van de deskundige reisleiders. Zin in een authentieke vakantie? Ontdek snel het aanbod op de website.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Een andere kijk op groepsreizen"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen