menu

Alk Reizen

Alk Reizen

Als autocar-maatschappij en reisorganisatie staat Alk Reizen al jaren lang garant voor zowel vervoer als vakantie. Met de luxueuze autocars worden meerdaagse groepsreizen georganiseerd. Hierbij kun je rekenen op alle comfort: airco, toilet, dvd/cd/mp3, bar en dergelijke meer. De meeste bussen kunnen ook uitgerust worden met Royal Class en tafeltjes voor feestelijke gelegenheden of uitstappen met het bedrijf of de school. Bovendien beschikt Alk Reizen ook over een aantal liftwagens.

In het reisbureau word je bijgestaan door een team van experten, die je autovakantie, vliegvakantie, cruise of citytrip tot in de puntjes uitwerkt. Kun je je niet vinden in het aanbod, dan is er ook de mogelijkheid om een vakantie op maat te laten samenstellen. Ook luxereizen en last minutes behoren tot de mogelijkheden. Daarbij worden de verzekeringen, het luchthavenvervoer en het eventueel reserveren van een huurwagen niet over het hoofd gezien.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Zo goed zijn onze reizen"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen