menu

Albion Tours

Albion Tours

Het Zeebrugse touringcarbedrijf Albion Tours organiseert kwalitatieve groepsreizen op maat. Wil je met je bedrijf, je vereniging of je school eropuit voor een dagreis of een meerdaagse internationale vakantie? Neem contact op met Albion Tours en alles wordt tot in de puntjes en volledig naar jouw wensen geregeld.

Albion Tours organiseerde al tal van educatieve schoolreizen naar Parijs, cultuurreizen naar Rome, citytrips in Londen, rondreizen in Italië en dergelijke meer. Daarbij selecteren zij de beste hotels of hostels. Het bezoek aan musea, monumenten, archeologische sites en noem maar op wordt in orde gebracht. Boottochten en andere excursies worden geboekt. Maaltijden worden gereserveerd aan een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien reis je veilig met een luxe autocar, met de trein of met het vliegtuig. Als particulier kun je individueel inschrijven voor een van de brochurereizen. Benieuwd waar de reis zoal heen gaat? Neem dan snel een kijkje op de website.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen