menu

Airstop

Airstop

Airstop is een onafhankelijke reisagentschapsketen, die een erkenning heeft gekregen van Toerisme Vlaanderen om te bemiddelen tussen de klant en de touroperators en luchtvaarmaatschappijen, en die ook onbeperkt reizen mag organiseren. Het woord ‘onafhankelijk’ heeft hierbij een belangrijke waarde, want dit betekent dat de organisatie geen enkele leverancier hoeft te gehoorzamen en zich dus volledig kan schikken naar de wensen van de reiziger.

Airstop is ontstaan naar het voorbeeld van Taxistop, namelijk met de bedoeling om de laatste plaatsen op vluchten in te vullen, last minute en aan weggooiprijzen. Ondertussen heeft Airstop zich verder ontwikkeld tot een volwaardige reisorganisatie, die tal van interessante reisformules, groepsreizen en citytrips aanbiedt. Het thema hierbij blijft echter: de beste kwaliteit aan de meest voordelige prijs. Lastminutes en vliegtickets vind je natuurlijk ook nog steeds in overvloed op hun website en als je een huurwagen zoekt, kun je hier ook terecht.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Jouw reis start hier"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen