menu

Aeroflot

Aeroflot

Aeroflot is de populairste luchtvaartmaatschappij van Rusland. Ook vanuit België kan je vluchten boeken bij deze maatschappij. In de jaren negentig was Aeroflot erg machtig. Het bezat toen maar liefst 50000 toestellen die ingezet werden voor vluchten over de hele wereld. Bij het uiteenvallen van de Sovjet Unie veranderde de status van Aeroflot. Toch heeft het zijn hoofd boven water weten houden. Momenteel vliegt Aeroflot nog steeds naar meer dan honderd bestemmingen.

Uiteraard zijn er tal van locaties in Rusland bereikbaar. Maar ook Peking, Hong Kong, Delhi, Tokio, Bangkok en Shanghai staan in de lijst. Binnen Europa vind je onder andere Stockholm, Oslo, Helsinki, Londen, Berlijn, Budapest, Parijs, Praag, Milaan, Barcelona, Istanbul, Athene en Rome in het assortiment. Ook enkele Afrikaanse steden worden aangedaan, waaronder Cairo, Beirut en Dubai. En ten slotte mocht natuurlijk Amerika ook niet ontbreken. Vooral Noord-Amerikaanse locaties vind je ook terug in het aanbod. Onder andere New York, Washington en Los Angeles zijn wat dat betreft aanraders!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

“Sincerely Yours. Aeroflot”

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen