menu

AB Tours

AB Tours

AB Tours gaat voor het beste en heeft daar dan ook meer dan 1 nacht over geslapen. Het team van deze reisorganisatie heeft al meer dan 30 jaar ervaring en dit zul je onmiddellijk merken in het reisaanbod dat zij je kunnen voorstellen. AB Tours organiseert als specialist van Marokko, Roemenië en Bulgarije buitengewone reizen naar unieke bestemmingen. Maar niet alleen deze landen behoren tot de selectie van AB Tours. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid, telt ze 13 specialisten en biedt ze reizen aan naar bestemmingen verspreid over de hele wereld.

Denk je bijvoorbeeld aan een bestemming zoals Saoedi-Arabië? AB Tours maakt deze droom voor je waar. Meer nog: je kiest uit wel 11 verschillende formules! Jordanië, Dubai, Agadir, Transsylvanië, … het zijn geen onbekenden voor AB Tours. Er gaat een wereld voor je open, waarvan je het bestaan niet eens vermoedde. Is een reis voor jou meer dan een vakantie? Dan weet je bij wie je moet boeken.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Het beste aanbieden vraagt meer dan improvisatie"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen