menu

Regio's Frankrijk

Frankrijk heeft zo veel te bieden en in de loop van de jaren hebben we al zowat overal gezeten dat het gemakkelijker is om een overzicht te geven per regio. Wil je naar Frankrijk en ontdekken wat wij allemaal gedaan hebben in een regio, welke uitstappen je kunt maken of op welke manier je er kunt verblijven, lees dan zeker verder.,

Normandië

Normandië is gelegen ten noordwesten van Frankrijk. Het is populair bij toeristen die meer willen weten over de hevige strijd die er gevoerd is tijdens de wereldoorlog. In Normandië staat ook de Mont Saint Michel, de belangrijkste attractie van het land.
» Normandië

Provence

Als men spreekt over de Provence gaat het meestal over het zuidoostelijk gelegen gedeelte van Frankrijk. Het reikt tot aan de mooie mediterrane kustlijn en telt tientallen middeleeuwse dorpjes, honderden wijngaarden en heeft de Mont Ventoux als grote aantrekkingspool.
» Provence

Parijs – Ile de France

Dit is de populairste regio, vooral door de aanwezigheid van de hoofdstad Parijs. Wie kent niet de Eiffeltoren, de Champs-Elysées of Versailles? Iedereen die Parijs bezoekt wordt verliefd op de hoofdstad met zijn vele winkelmogelijkheden, trendy cafés en unieke sfeer.
» Parijs – Ile de France

Rhone Alps

Gelegen in het zuidoosten van Frankrijk, grenzend aan Italië en Zwitserland in het oosten, aan de Provence in het zuiden en in het noorden aan de Bourgondiëstreek. Onbeperkte skimogelijkheden in de winter, wandelen in de zomer. Maar er is meer …
» Rhone Alps

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen