menu

Recreatiepark De Ster

Recreatiepark De Ster is een domein van maar liefst honderd hectare groot. Het park is gesitueerd in een prachtige omgeving. Het is met andere woorden een ideaal decor voor een dagje ontspanning. Onder andere minigolfen is hier mogelijk. En ook trampoline springen, een ritje maken in de minicars of gocarts, tennissen, trainen op de atletiekpiste of gewonnen lekker lui zonnen zijn enkele van de mogelijkheden.

Voor de kinderen is er een fantastische speeltuin en voor de minder mobiele mensen is het misschien leuk om weten dat er de hele dag door een treintje door het park rijdt. Zo kan je genieten van al het moois dat De Ster te bieden heeft. Bij mooi weer moet je zeker een plekje proberen te veroveren op het aangemaakte strand of op de gezellige ligweiden langs de vijver (waar je dan ook kan zwemmen, duiken, roeien, waterfietsen, zeilen,…). Iets drinken of eten kan in de charmante cafetaria op het domein. Een perfecte afsluiter van een perfecte dag!

Contactgegevens:
Lange Rekstraat 30
9100 Sint-Niklaas
03 776 03 48
www.recreatiepark-de-ster.be 

Openingsuren:
Heel het jaar door: van 9u tot zonsondergang

Tarieven:
Van 1/4 tot 1/10:
inwoners Sint-Niklaas:
– volwassenen: 2,50€
– gehandicapten en 60+ers: 1,25€
– kinderen jonger dan 12 jaar: gratis

niet-inwoners Sint-Niklaas:
– volwassenen: 5€
– gehandicapten en 60+ers: 2,50€
– kinderen jonger dan 12 jaar: gratis

Van 1/10 tot 1/4: altijd gratis

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen