menu

Ramada hotel in Hong Kong

Onze zoektocht brengt ons in de bekende wijk Tsim Sha Tsui waar dure hotels en goedkope hostels mekaar afwisselen. Het ene op het gelijkvloers, het andere soms in diepe en hoge achterbuurten.

Nadat we enkele ‘mansions’ bekeken hebben, moeten we bekennen enkele keren de wenkbrauwen te hebben gefronst . Sommigen zijn niet meer dan de grote van een bed, vaak slechts toegankelijk via een kluwen van kleine gangetjes.  Moedige mensen, maar toch niets voor ons.

Uiteindelijk komen we terecht in het Ramada Hotel, iets duurder dan voorzien, maar na het zien van de mansions, die vaak ook al prijzig zijn, willen we iets meer ruimte. We waren al even gaan aankloppen maar hadden hun aanbod weggewuifd. Na een uur zoeken zijn we blij dat ze ons nog willen.

Ramada Hotel Hong Kong
73-75 Chatham Road South
Tsim Sha Tsui Kowloon, **
HK 852-2311-1100
www.ramadahongkong.com

Hotel met alles erop en eraan. Prima ligging vlakbij de metro en de belangrijkste winkelstraten. Kamer met bad, minibar, haardroger, airconditioning… Goede service en onthaal. Ontbijt niet inbegrepen. Hebben een eigen boekingskantoortje. Afbieden is mogelijk.

Toch maar liever op voorhand boeken? Bekijk even onze hoteltips voor Hong Kong

ramada hotel hong kong

,

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen