menu

Pullman Khon Kaen Raja Orchid

Het hotel ligt vrij centraal in Khon Kaen. Met het openbaar vervoer kan men het hotel bereiken vanuit de luchthaven of het station. Het hotel ligt op 1 kilometer van het treinstation en op 8 kilometer van de luchthaven van Khon Kaen.,

Kamers
Men kan kiezen uit verschillende types van kamers, zijde superior room (met 1 of 2 bedden), deluxe room, junior suite en executive suite. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche of bad en haardroger. In de kamer is onder andere een televisietoestel, een mini bar en een kluis aanwezig. Er is airconditioning en men beschikt op de kamer over gratis mineraalwater.

Faciliteiten
Het hotel heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Er is een zwembad en ook een sauna en massagesalon. Men kan er ook verschillende andere sporten beoefenen, zoals tennis, bowling, basketbal, tafeltennis en voetbal. Er worden excursies georganiseerd en men kan er ook informatie over allerhande zaken verkrijgen. Op de kamers heeft men Wi-fi verbinding.

Restaurants
Men heeft de keuze tussen verscheidene restaurants en bars. Sommige van de restaurants zijn echter alleen ’s avonds open. In het Pavilion Cafe Restaurant serveert men internationale gerechten. Sgroppino Cucina Italiana heeft een Italiaanse keuken. Dan zijn er ook nog enkele restaurants die oosters getinte gerechten opdienen. Cleos Palace Cocktail Lounge, Orchid Lobby Lounge en Malulee Pool Terrace zijn enkele voorbeelden van bars.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen