menu

Provinciedomein Huizingen

In het Vlaams Brabantse Huizingen vind je een prachtig provinciedomein waar mensen van alle leeftijden zich een hele dag lang kunnen vermaken. Er zijn mooie rotstuinen aangelegd, er is een spectaculaire vleermuizengrot en er zijn tal van recreatieve activiteiten waaraan je kan deelnemen. Uiteraard kan je het park verkennen aan de hand van een fikse wandeling. Zo ontdek je ook het mooie dierenpark met onder andere konijnen, geiten en herten. Doorheen het domein, zal je tussen de bossen verschillende speeltuinen tegenkomen. Ook een minigolfterrein is aanwezig.

Bij mooi weer is het leuk een tocht te maken in een roeibootje rond het kasteel van Huizingen dat in het domein gevestigd is. Ook het verwarmd buitenzwembad zit dan overvol zonnekloppers die wat verfrissing zoeken. Krijg je na zo’n lange dag honger of dorst, dan kan je op verschillende plaatsen terecht voor een versnapering of een fris drankje. Ben je echt toe aan een uitgebreide maaltijd? Dan is het restaurant in het kasteel van Huizingen een aanrader of ook het restaurant Boelekewis vlak naast het domein serveert topgerechten aan redelijke prijzen! Waar wacht je nog op?

Contactgegevens:
Torleylaan 100
1654 Huizingen-Beersel
02 383 00 20
www.vlaamsbrabant.be/huizingen

Openingsuren:
Van april tot september: dagelijks open van 9u tot 20u
Van oktober tot maart: dagelijks open van 9u tot zonsondergang

Tarieven:
Betalende toegang van 1/4 t.e.m. 30/9:
– kinderen tot 3 jaar: gratis
– kinderen van 3 tot 12 jaar: 1,50€
– volwassenen: 2,50€
– WIGW’s: 1,50€
Sommige attracties dienen apart betaald te worden.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen