menu

Provinciaal domein Puyenbroeck

Het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke is maar liefst vijfhonderd hectare groot. Het zal je dan ook niet verbazen dat je hier een hele dag kan doorbrengen zonder je ook maar één seconde te vervelen. Er zijn tal van ontspanningsmogelijkheden voor kinderen en ook de ouders zullen zich zeker amuseren. Naast recreatie is er natuurlijk ook de prachtige natuur waar je kan van genieten. Een gezellig boottochtje maken, zwemmen, fietsen, wandelen, minigolfen, spelen,… Dat alles en nog veel meer kan je in domein Puyenbroeck.

Ook een bezoekje aan het dierenpark en de bloementuin mogen niet ontbreken. Na een sportieve en speelse dag kan je even uitrusten in één van de restaurants of cafetaria’s die in het park gevestigd zijn. En vind je één dagje veel te kort? Dan kan je ook blijven slapen op de goed uitgeruste camping! Dat wordt ongetwijfeld een erg leuke vakantie, vlakbij huis! Zeker aan te raden.

Contactgegevens:
Puyenbrug 1A
9185 Wachtebeke
09 342 42 21 

Openingsuren:
Heel het jaar door open van 9u tot zonsondergang
Van 1/10 tot 1/4: gesloten op maandagvoormiddag

 Tarieven:
Gratis 

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen