menu

Provinciaal domein De Gavers

Of het nu winter is of zomer, een ideale uitstap voor groot en klein, is een bezoek brengen aan het Provinciaal domein De Gavers in Harelbeke en nadien een stadstocht doen door Kortrijk.

Vervelen is uitgesloten
De Gavers is gelegen in West-Vlaanderen, in de gemeente Stasegem, vlakbij Kortrijk. Het biedt tal van mogelijkheden om er een gezellige dag van te maken. Zo kun je er diverse wandelingen maken, is er een mountainbikeroute, kan je duiken, is er een stukje ligweide om te zonnen, kan je paardrijden, joggen, … kortom genoeg om je nooit te vervelen.

Wandelingen in de Gavers
Wij trekken op een winterse dag naar de Gavers om er een stevige wandeling te maken. Er is keuze uit het oeverpad (2,4 km), Molenpad (1,6 km), Meersenpad (2,1 km) en de Gaverputwandeling van5 km. We gaan voor de langste wandeling en ondanks dat het meer bijna dicht gevroren is, is er tal van activiteit te bespeuren.

In de buurt
Vlakbij de Gavers is Kortrijk gelegen. Het is het ideale vervolg na een stevige wandeling. We lopen de verkeersvrije winkelstraat af en gaan op zoek naar het ultieme koopje. Heb je nog tijd dan is de Kinepolis een ideale manier om je dag vol activiteiten af te sluiten.

Restaurants
Na een flinke wandeling, een uurtje winkelen, een bioscoopbezoek is je dag af sluiten in een restaurant de ideale manier om samen de opgedane indrukken te overlopen en te genieten bij een glaasje wijn. Ja, reisfanaat zijn is fijn …

Meer informatie
Activiteit 1: De Gavers in Harelbeke – Stasegem
Activiteit 2: Winkelcentrum Kortrijk
Activiteit 3: Kinepolis Kortrijk
Activiteit 4: Restaurant

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen