menu

Provinciaal domein De Gavers

Vlakbij de Vlaamse Ardennen vind je het prachtige provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen. Ben je toe aan een dagje echte ontspanning dichtbij huis? Dan is dit echt de place to be. Voor mensen van alle leeftijden valt hier vanalles te beleven. Zalig wandelen door het domein, stress wegwerken door verschillende sporten te beoefenen, verwenning in de sauna of genieten van je ravottende kinderen,… Dat is allemaal mogelijk in De Gavers.

Veel van de attracties zijn gratis, enkele andere zaken dienen wel afzonderlijk betaald te worden. Onder andere het speeldorp voor de kinderen is gratis. Ook de touwenpiste tussen de bomen, het skatepark en de veerpont zijn gratis toegankelijk. In het park vind je ook het Gaversbad. Zoals de naam doet vermoeden is hier een mooi zwembad, maar ook zijn er verschillende zalen om andere sporten te beoefenen. Lijkt een dagje in De Gavers ook wel iets voor jou? Aarzel dan niet langer!

Contactgegevens:
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen
054 41 63 24
www.degavers.be 

Openingsuren:
Gaversbad: alle dagen open
Outdoorrecreatie: van 1/4 tot 1/10
Domein: alle dagen open

Tarieven:
Domein: gratis (attracties worden apart betaald)

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen