menu

Prachtig nieuw sauna-chalet bij Hotel Post Lermoos!

Het was al één van de beste Alpine Wellness Hotels van heel Oostenrijk en het wordt alleen nog maar beter. Hotel Post Lermoos heeft namelijk hun luxe Spa-complex flink uitgebreid. Er is een nieuw sauna-chalet geopend met een oppervlakte van maar liefst 3 vierkante meter. Naast een groot open haardvuur, vind je in het chalet onder meer een infraroodcabine, een Rest-Dream-Room én een panoramasauna! Net voor het chalet is een brine bath aangelegd met zout water waar je kunt floaten. Dit is goed voor je huid en de stofwisseling.

© Hotel Post

Prachtig uitzicht
Alleen de locatie van het nieuwe sauna-complex is al reden om er eens heen te gaan. Hotel post heeft het sauna-chalet namelijk aangelegd op een plaats waar je een prachtig uitzicht hebt op de Zugspitze, een berg van bijna 3000 meter hoogte die precies op de grens van Oostenrijk en Duitsland ligt. Terwijl je geniet van dit wonderbaarlijk mooie uitzicht dompel je jezelf onder in de luxe van het nieuwe Spa-complex. Rust helemaal uit en zorg ook nog eens goed voor je eigen lichaam. Ontspanning op fysiek en mentaal gebied dus! Reinig jezelf op verschillende manieren en maak gebruik van alle comfort die dit viersterren superior hotel te bieden heeft!

Sauna van Arollahout
Overigens is bij de nieuwe sauna-chalet aan alles gedacht. Zo is de prachtige sauna vervaardigd van Arollahout. Dat klinkt misschien als een onbelangrijk detail, maar dat is juist heel erg bijzonder. De Arolla Den heeft namelijk een geweldige reputatie in Oostenrijk. De boom wordt niet voor niets de Koningin der Alpen genoemd. Al eeuwenlang wordt Arollahout gebruikt voor talloze doelen omdat het een heilzame werking heeft voor lichaam en geest. Het hout ruikt niet alleen heerlijk, maar heeft ook nog eens veel gezonde invloeden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een goede nachtrust en het verlagen van de bloeddruk. Ook werkt de geur van het Arollahout ontspannend.

© Hotel Post

Bijzondere omgeving
Hotel Post is een zeer geliefd hotel dankzij de vele spa voorzieningen die er te vinden zijn. Het hotel heeft bovendien een fantastische ligging midden in de Tiroler Zugspitz Arena, dat bekend staat als een sportregio in Oostenrijk. Hotel Post is gebouwd aan de zonzijde van de beroemde Zugspitze berg in het dorpje Lermoos. Dit is overigens een bijzonder dorpje met een romantische en nostalgische uitstraling. Genieten is hier op talloze manieren mogelijk. Zo zijn er vele wintersport-activiteiten te beoefenen zoals schaatsen, skiën en rodelen. Ook kun je in de omgeving prachtige wandelingen maken. Met een beetje geluk spot je zelf het wild dat hier in grote getale voorkomt.

Arrangement
Hotel Post heeft overigens een professioneel Spa-team die je tijdens een wellness-arrangement perfect behandelen. Wat dacht je van een full-body massage met Arolla bestandsdelen of een huidbehandeling met Arolla Pine en honingmelk? Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Je kunt al vanaf drie overnachtingen in dit bijzondere en comfortabele hotel verblijven op basis van volpension. Er moet immers ook aan de innerlijke mens gedacht worden tijdens het verblijf!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen