menu

Port Canaveral Florida

Deze regio in Cape Canaveral is gekend als de plaats waar reizen en toerisme samengaan. Gelegen op een uurtje rijden van Orlando en ten noorden van het bekende Cocoa Beach, is Port Canaveral een veel bezochte plaats aan de zeer populaire oostkust van de staat Florida.,

In Port Canaveral is één van de favoriete dingen die je kunt doen deelnemen aan een cruise, maar gewoon de imposante boten bekijken is al een attractie op zich. Wist je dat meer dan 5 miljoen mensen jaarlijks hier de haven aandoen als start, tussenstop of aankomst van hun cruise? Er zijn maar liefst 6 dokken waar de belangrijkste cruisemaatschappijen gevestigd zijn en waar aan en af cruiseschepen aanmeren en vertrekken.

Naast een aantrekkelijke regio te zijn voor surfers is er op Cape Canaveral ook de grootste populatie van schildpadden in de Verenigde Staten, zijn er de raketlanceringen en een grote verscheidenheid aan natuur. Ook voor zij die houden van vissen zijn er ontelbare mogelijkheden. Niet alleen kun je er vissen vanaf de pier, de haven, in de natuurparken maar ook het bekende big fishing op zee is hier mogelijk.

Veel toeristen zijn hier niet alleen voor hun cruise maar ook voor een bezoekje te brengen aan het Kennedy Space Center. Een unieke ervaring die je zeker moet doen als je in de buurt bent! Uiteraard kun je op Port Canaveral ook shoppen, is er een zeer gevarieerde keuze aan restaurants en zal ieder familielid, wat ook het doel is van je vakantie in Florida en Cape Canaveral, er een unieke ervaring beleven.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen