menu

Pink Wednesday Valle d’Aosta

In het winterseizoen staat elke woensdag in het teken van de vrouwen. Op woensdag kunnen vrouwen een dag-skipas kopen van 25€, dat geldig is in de vijf grote skigebieden van Valle d’Aosta. Hiermee kan je o.a. skiën in het mondaine Courmayeur, off- piste skiën in Monterosa Ski of rustig skiën in Pila. Deze laatste skiregio ligt dicht bij de oud Romeinse stad en hoofdstad Aosta. Ideaal om te shoppen: autovrije winkelstraten en leuke Italiaanse boetiekjes met tassen, schoenen en kleding om je wintergarderobe aan te vullen. Vanuit Aosta kan je naast het centraal station de cabinelift nemen die je in 18 minuten omhoog brengt naar het Pila ski station. Een ideale combinatie van ski en shoppen.

Naast een goedkope skipas kunnen vrouwen op Pink woensdag ook genieten van wellness aan een lager tarief. In Pré-Saint-Didier ligt de bekendste spa van de regio met een ruime keuze aan behandelingen. Vrouwen krijgen er op woensdag een fikse korting op de “woensdag voor vrouwen” en “woensdag de luxe voor vrouwen” wellnessbehandelingen. Voor 25€ kunnen de ladies op woensdag vanaf 16u gebruik maken van de spa faciliteiten van de Pré-Saint-Didier waar je heerlijk kan relaxen met zicht op de Mont Blanc.

Alle informatie over de Pink Wednesday in Valle d’Aosta kun je hier vinden.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen