menu

Parijse metro wordt gezellige woonkamer

Als regelmatige pendelaar droomt u waarschijnlijk af en toe van een zachte zetel als u met uw achterwerk op een ijskoud stalen bankje neerploft in de ondergrondse. Wel, als je voor de vierentwintigste maart dit jaar in Parijs moet zijn, dan kan dat.

Het Zweedse woonwarenhuis Ikea heeft namelijk vier metrostations in de lichtstad ingericht met knusse Ikea-zetels, schilderijtjes, sfeerlampen en een heleboel andere accessoires. Wachten op de metro kan dus vanaf nu in een gezellige huiselijk sfeer.

Je kunt de meubels van Ikea uitgebreid testen door je languit in een zetel te gooien, de lampen aan een grondig onderzoek te onderwerpen, de vlotte schuifbaarheid van lades in kasten te testen en ga zo maar door. Zelfs de kille grijze betonnen muren zijn vervangen door foto’s van gezellige warme interieurs.

Wie trouwens overtuigd werd een zetel in huis te halen (de prijskaartjes hangen eraan) kan meteen op de juiste metro springen richting Ikea. Een creatieve manier van reclame maken of gewoon een gekke promotiestunt? Het maakt niet veel uit.

Wij zijn er alvast van overtuigd dat de Parijzenaars moeilijk afscheid zullen kunnen nemen van deze comfortabele inrichting. Ikea richtte de volgende stations in: St.-Lazare, Champs Elysées Clemenceau, Concorde en Opéra.

Word hier zachtjes jaloers op de Parijzenaars met de foto’s op flickr.com

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen