menu

Parc Astérix in Frankrijk

Parc Astérix klinkt misschien wat minder bekend in de oren dan Disneyland Parijs, maar is minstens even leuk. Misschien wel een van de leukste pretparken van heel Frankrijk. Maar om dat te kunnen oordelen moet je er natuurlijk zelf eerst eens geweest zijn.

De doelgroep van het park zijn voornamelijk kinderen van acht jaar. Dit wil niet zeggen dat de allerkleinsten er niets kunnen komen zoeken, integendeel. Kinderen die al wat ouder zijn, kunnen uiteraard al eens een stripverhaal van deze figuurtjes gelezen hebben, wat het natuurlijk extra leuk maakt.

In totaal zijn er 31 attracties. Een ervan is de houten achtbaan, die toch wel heel bijzonder is. Je krijgt er ongetwijfeld nooit genoeg van! Sommigen noemen deze rollercoaster wel de beste van Europa! Je gaat maar liefst zeven keer over de kop! Bij veel attracties komt ook water aan te pas. Plezier verzekerd dus! Je kan er ook genieten van stuntoptredens, een dolfijnshow en dergelijke meer. Er is dus absoluut voor iedereen wat wils. Je kan er tevens lekker eten en dit hoeft helemaal niet duur te zijn!

Park Astérix kan je ook in twee dagen verkennen. Je kan dan overnachten in een charmant hotel of in een van de gezellige houten huisjes. Het park is ook te bezoeken tijdens Halloween en ook tijdens de kerstperiode opent het haar deuren. Bekijk dus snel de website voor meer informatie: www.parcasterix.fr

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen