menu

Overzicht hotels in Hong Kong

Populaire hotels in Hong Kong

Gezien het uitstekende openbare vervoer waar je gebruik van kan maken, kan je als reiziger of zakenman overal terecht in Hong Kong voor een overnachting. Afhankelijk van de ligging zal de prijs wel navenant zijn. Een hotelkamer met zicht op de haven zal uiteraard veel duurder zijn dan een kamer zonder raam of met uitzicht op de buren.
We geven telkens een drietal hotels gaande van pure luxe tot eenvoudige kamers. Afhankelijk van je budget en de invulling van je reisprogramma aan u om uw hotel in te plannen binnen je city trip, rondreis of zakenreis.

hotels hong kong

Luxe hotels

Peninsula Hotel
Gelegen in Tsim Sha Tsui, Kowloon.Voorbehouden voor slechts enkele rijken op aarde. Eén van de meest luxueuze hotels ter wereld. Je kan eventueel wel eens binnenspringen voor een thee?

Mandarin Oriental Hotel
Uitkijkend over Victoria Harbour is dit hotel reeds jaren een legende van service en luxe. Gelegen midden in het hart van Hong Kong’s zakencentrum.

Conrad Hotel
Meer of 560 suites verspreid over 61 verdiepingen zorgen voor een optimaal verblijf. Alle kamers kijken uit op de haven.

Betere middenklasse hotels

Renaissance Kowloon Hotel
Eigendom van de Marriott keten en gelegen in het hartje van Tsimshatsui zorgt dit hotel voor een onvergetelijk verblijf. Gemakkelijk toegang tot alle openbaar vervoer en voorzien van alle luxe voor de gegoede reiziger.

Marco Polo Hong Kong Hotel
Dit hotel ligt in het hart van de uitgaansbuurt Tsim Sha Tsui.… Meer of 660 kamers en verbonden aan de Marco Polo keten zorgen voor een geslaagde city trip in Hong Kong.

Langham Hotel
Dit hotel is gekozen is tot één van de beste 50 hotels van Azië. En in Azië kennen ze wat van prachtige hotels … Ideaal gelegen in het populairste gedeelte van Kowloon.

Standaard hotels

Holiday Inn Golden Mile Hotel
Mooi hotel van de bekende Holiday Inn keten met zwembad. Gelegen in Tsim Sha Tsui en vaak voorzien bij georganiseerde reizen.

The Kowloon Hotel
Gelegen aan Nathan Road ben je zo ter plaatse om te shoppen. Kijk je ogen uit aan de vele neon’s en geniet van de service van dit hotel.

The Luxe Manor Hotel
Gratis internettoegang, ontbijtbuffet en lokale telefoontjes zijn nog al vaak inbegrepen bij de betere hotels. Nu ja gratis, het zal wel ergens verrekend worden. Mooi hotel met goede ervaringen.

Goedkopere hotels

The Garden View – YWCA Hotel
Gelegen aan de Mid-Levels in het Central District biedt dit hotel 130 kamers aan met zicht op de tuin en de stad. Gelegen vlakbij Soho ben je hier direct in één van de meest levende regio’s van de stad.

Harbourview International Hotel
In Wanchai vlakbij het Hong Kong Convention & Exhibition Centre en de haven is dit een ideale overnachtingsplaats voor de zakenreiziger en toerist met een gecontroleerd budget.

Charterhouse Hotel
Vlakbij Causeway Bay kan je het Charterhouse Hotel vinden. Ideaal gelegen voor wie de vele shoppingmalls en winkels wil gaan verkennen en plezier wil maken.

,

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen