menu

Op zoek naar een droomstrand in Phuket

De ene kant van de boulevard is één grote openluchtbar, de andere kant één restaurant, waar je de Thaise keuken wel ver moet gaan zoeken. Er lopen hier ook veel mannelijke toeristen rond, die enkel komen voor de bars en de meisjes. Als je de meest lelijke, onsmakelijke mannen van de hele wereld wil zien, dan moet je hier zijn.

Nu ja, we zijn er en we gaan er het beste van maken. Bart heeft zich ingeschreven voor een PADI-duikcursus. Veerle, die het duiken niet ziet zitten, gaat mee om te snorkelen.

Na wat opzoekingswerk zou er op Phuket nog een strand zijn dat niet volgebouwd is en waar je nog rustig kan zonnen; nl. Nai Harn Beach. Het blijkt een goede keuze geweest te zijn. Met onze verse ananas en een flesje zonnecrème vertoeven we een ganse dag op het strand.

,Onze eerste indruk van Patong Beach  was een drukke, commerciële, vol gebouwde kuststad met daartussen nog een massa bars. We hadden gelezen dat Patong Beach niet direct het droomstrand is, maar dat het zo ging tegenvallen hadden we niet verwacht.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen