menu

Op skivakantie naar Gstaad

Het is zover, onze zoektocht naar een skivakantie is gedaan. Hoewel we enkele weken terug melden dat we voor een weekje skiën in Oostenrijk zouden gaan is het Zwitserland geworden.

We hebben Hotel Alpine Lodge aan de rand van het mondaine Gstaad gekozen (Saanen). De keuze is gebaseerd omwille van de goede commentaren die het kreeg op websites als zoover.be, op de grote van het skigebied en op de afstand van Gent naar Gstaad.

Zwitserland lijkt ver weg maar heel veel wintersportbestemmingen in Zwitserland liggen op iets meer dan 700 km van Brussel. Tevens kan je heel veel payage uitsparen door langs Duitsland te rijden. Skiën in Frankrijk, is niet alleen duur ter plaatse, ook tol neemt een flinke hap uit het budget.

Benieuwd welke ervaringen we meebrengen over dit hotel en het skigebied Gstaad-Château-d’Oex, Gstaad? Volg het binnenkort op onze website …

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen