menu

Op bezoek bij de president in Washington

Na een perfecte binnenvlucht landen we op New York JFK, waar het tweede luik van onze reis begint. Het is onze bedoeling om nog diezelfde dag tot in Washington DC te geraken, maar Las Vegas heeft ons meer vermoeid dan voorzien en we stranden ergens halverwege.

De volgende morgen rijden we dan in twee uurtjes naar de hoofdstad van de VS. Hier kunnen we tot onze grote verbazing inchecken in een Hilton Garden hotel op 200 meter van het Witte Huis en dit voor een zacht prijsje.

Na een nachtje slapen zijn we eigenlijk verontwaardigd dat voor zo'n klassehotel de airco toch vrij luidruchtig is. Wonder boven wonder hebben we er wel niet minder goed om geslapen. Toch trekken we die ochtend onze stoute schoenen aan en vragen aan de balie of dit minpunt van de kamer niet kan gecompenseerd worden met een gratis ontbijt.

De receptioniste schrok even van onze assertieve, doch beleefde houding. Ze verwachte blijkbaar op haar vraag over hoe we ons verblijf vonden, een antwoord als ''nice'' of ''fine''.

Die ochtend staan we er stevig op voor onze stadswandeling doorheen Washington. Een ontbijt in het Hilton is immers zeer gevarieerd en tot in de puntjes verzorgd.

 

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen