menu

Ontdek hoe je de eerste vakantie als koppel spannender maakt

Wat spannend nu dat die eerste reis met je vriend/vriendin voor de deur staat. Aan de andere kant ben je misschien ook wel heel nerveus omdat je niet goed weet wat te verwachten. Onze tips zorgen ervoor dat de eerste reis met je vriend/vriendin eentje wordt om nooit meer te vergeten.

© pixabay.com

Kies een vakantiebestemming die jullie beiden leuk vinden

Start je vakantie met een positieve noot door een bestemming te kiezen waar jullie alle twee voor staan te popelen om naar toe te trekken. Neem zeker en vast je tijd om een leuke bestemming te kiezen.

Geraak je er niet uit wat jullie allereerste vakantiebestemming samen wordt? Dan is het altijd een leuk idee om elk een lijst samen te stellen van 10 bestemmingen waar je graag naar toe wilt gaan. Zijn er overeenkomsten? Dan weet je wat je eerste bestemming samen zal zijn.

Een extra tip die we je graag meegeven is dat je zeker en vast kijkt naar wat de bestemming allemaal te bieden heeft. Het is niet omdat een bepaalde regio je op het eerste gezicht leuk lijkt om naar toe te gaan, dat deze regio ook alles te bieden heeft van wat jullie beiden verlangen van een vakantie.

Wat is onze top vijf van romantische plekjes? Dat zijn de Griekse eilanden Santorini en Andros, de Italiaanse steden Verona en Firenze, de zalige Franse Provence, de honeymoon plek bij uitstek ‘de Malediven’ of geniet van zalige resorts in de ongerepte natuur in Tanzania.

Plan een romantisch avondje in

Trek je naar een vakantiebestemming dat alles in huis heeft om een romantische avond te houden op vakantie? Grijp deze kans dan met beide armen. Reserveer een tafeltje in een super gezellig restaurantje en houd een uitgebreid diner met alles erop en eraan.

Vergeet zeker niet om lingerie mee te nemen om je romantische avond af te sluiten met een knaller van formaat. Zo is het bijvoorbeeld altijd leuk om een favoriet lingeriesetje of een babydoll mee te nemen.

Verleg je grenzen op vakantie

Ben je nog niet lang samen en heb je nog niet echt de kans gehad om te experimenteren op seksueel vlak? Dan is je eerste vakantie samen het geschikte moment om voor het eerst elkaar beter te leren kennen en te verwennen.

En waarom het niet extra spannend maken door enkele seksspeeltjes aan te kopen voor je vertrekt? Zo denken we bijvoorbeeld aan handboeien, een zweepje of een dildo. Dit zijn speeltjes waar de meeste koppels mee starten.

Ook al zin gekregen in een romantisch reisje?

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen