menu

Ontdek de prachtige natuur van het Verenigd Koninkrijk

Het is natuurlijk moeilijk kiezen uit zoveel mooie landen. Waar wil je nou eigenlijk naartoe? Bekijk eens wat je wilt op een roadtrip? Houd je van cultuur, strand, geschiedenis of natuur? Of een combinatie hiervan? Wij geven je in ieder geval een idee van de 3 mooiste landen als je op zoek bent naar prachtige natuur.

Ontdek de prachtige natuur van het Verenigd Koninkrijk

© Pixabay.com

Vliegen naar Schotland
Boek een vliegticket naar Schotland of ga met de boot. Vanaf daar kan je roadtrip beginnen.
Schotland, het land van de doedelzakken, geruite rokken, prachtige landschappen en mysterieuze kastelen. Het land van Loch Ness, van de meren en de hooglanden. Zoveel wat Schotland je te bieden heeft. Voor een stedentrip kun je goed naar Edinburgh, Glasgow of Aberdeen gaan. Wil je een keer wat anders?

Ga bijvoorbeeld naar Glencoe. Beruchte verhalen vertellen over een bloedbad die daar heeft plaatsgevonden en dat men in de geheime vallei kon schuilen. Nu kun je er kamperen. Je bent omgeven door groen en planten en het is er uitermate geschikt om te hiken. Neem bijvoorbeeld de hikeroute Bidean Nam Bian. Bezoek Spean Bridge. Hier heb je prachtig uitzicht en kun je wilde dieren spotten. Uitermate geschikt voor wandelen en hiken. Je zal omgeven zijn door rust.

Ontdek de prachtige natuur van het Verenigd Koninkrij

© Pixabay.com

Autorijden in Schotland
Je moet een autoverzekering hebben voor je auto. Heb je dat nog niet? Een goede autoverzekering afsluiten is zeer belangrijk. Vergelijk van tevoren goed welke verzekering wat dekt. Je kunt een goedkope autoverzekering kiezen, maar ook daarin is het belangrijk de voorwaarden te lezen. Wat dekt de verzekering eigenlijk? Is deze verzekering anders dan je reisverzekering? Een autoverzekering vergelijken is daarom zeer belangrijk. Neem je groene kaart mee. Hier staat alle informatie op van je auto, de verzekering en verzekeraar. Daarnaast kan het handig zijn om je polis- en verzekeringsvoorwaarden ook mee te nemen. Mocht er op vakantie iets gebeuren en je hebt schade? Dan weet je gelijk of je je verzekeraar dit kan vergoeden. Verder mag je als Nederlander met een geldig rijbewijs in Schotland autorijden.

Met de auto naar het zuiden
Vanuit Schotland kom je prachtige steden zoals Manchester en Liverpool tegen als je naar Wales gaat. Je denkt misschien niet gelijk aan Wales voor een roadtrip, maar wist je dat het een prachtige natuur heeft met mooie bergen en stranden? De prachtige authentieke kastelen en de ongetemde kustlijn zal adembenemend zijn. Zeker in de zomer.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen