menu

Online wandelgids Brussel

Brussel is een aangename stad om in rond te wandelen. Je hebt er veel toeristische bezienswaardigheden die altijd veel mensen lokken. En je hoeft niet van een ander land te komen om deze stad te ontdekken.

Er bestaat sinds kort een online gids voor allerlei wandelingen in Brussel. Erg handig als je zelf je wandeling wilt uitkiezen. Je kan kiezen uit zo’n dertigtal wandelingen die je kan downloaden. Zo word je een echte Brusselkenner. De wandelingen brengen je naar plekjes waar je anders misschien niet naartoe zou gaan.

De doe-het-zelfwandelingen zijn voor iedereen ideaal. Of je nu voor het eerst de stad verkent of niet. Wees je eigen gids. Dat is de boodschap.

Je kan bovendien niet alleen kiezen uit verschillende wandelingen, je kan echter ook kiezen voor rondleidingen in verschillende musea. Ook fiets- en boottochten zijn beschikbaar.

Neem eens een kijkje op www.uitinbrussel.be/doehetzelfwandelingen. Kies een wijk en een thema en je kan meteen aan de slag!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen