menu

Nottingham: thuishaven van Robin Hood

Wie gefascineerd is door Robin Hood, heeft vast en zeker al de film gezien. Maar voor echte fans valt er nog meer te beleven!

Je kan immers de thuisbasis van Robin Hood eens een bezoekje brengen, meer bepaald Nottingham. Daar, in het kasteel, is immers een tentoonstelling aan de gang. Deze tentoonstelling krijgt de naam “Robin Hood, The Movie”. En zoals de naam het al een beetje doet vermoeden, vind je er vanalles terug dat te maken heeft met de film die er over Robin Hood gemaakt werd.

Je kan er alle originele voorwerpen bewonderen die in de film werden gebruikt, zoals onder meer de wapens en de kostuums van alle spelers. Ook de decors kan je er aanschouwen. Zeker leuk om te zien!

Deze tentoonstelling is een initiatief van Sonja Klaus. Zij is de decorontwerpster van de film. Je kan in het kasteel nog een kijkje nemen tot oktober. Combineer dit zeker met een bezoekje aan het stadje Nottingham zelf.

Bekijk zeker deze site als je een tripje naar Nottingham wilt plannen: www.nottinghamcity.gov.uk

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen