menu

Nieuwe accommodaties in Alpbachtal

In het winterseizoen 2015/2016 kun je in het Alpbachtal terecht in talrijke hotels en accommodaties die gemoderniseerd en vergroot werden. Er is vooral geïnvesteerd in de kwaliteit van accommodaties. Aan de top van investeringen staat het 5-smiley-kinderhotel Galtenberg in Inneralpbach. Dit is een van de toonaangevende familiehotels in Oostenrijk. Het hotel ligt direct aan de skipistes (ski-in/ski-out) en heeft vanaf nu ook familiethermen met een groot glijbanenparadijs, ‘7-Heaven-Pureness’, de spa voor volwassenen met het zwembad op het dak, nieuwe familiesuites en de grootste hotel-speelruimte van Oostenrijk met meer dan 1000 m² speelruimte (klimmuur, bioscoop, glijbanen, …).

Kinderhotel Galtenberg

Luxueus wonen aan de berg met een panoramisch zicht: in de exclusief ingerichte Luxe chalet Bischoferalm boven Alpbach geniet je van een uitstekende culinaire keuken, de exclusieve spa en een luxueuze woonervaring in de afgelegen idyllische bergen van het Alpbachtal. De luxe-lodge biedt plaats voor 10-21 personen en kan exclusief vanaf 3 nachten inclusief vele extra’s geboekt worden.

Bischoferalm

Een andere leuke verblijfservaring zijn de appartementen in chalet-stijl, Das Juwel Reith. Hoogtepunten zijn onder andere de open haard, de Zirbenhouten infraroodcabine, het ruime terras en het meubilair van hoge kwaliteit. De Reitherkogelbahn ligt slechts 100m verder en het dorpscentrum van Reith in het Alpbachtal met winkels, restaurants en bars zijn ook dichtbij.

Das Juwel Reith

Meer info: http://nl.skijuwel.com

Gratis familie-skipas-actie voor families: http://www.skijuwel.com/de/osteraktion-2016.html

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen