menu

Niet te missen familie-activiteiten in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

In het hartje van Tirol vind je het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Op deze kindvriendelijke skibestemming vind je plezier voor het hele gezin. We lichten de leukste activiteiten er graag even uit.

Niet te missen familie-activiteiten Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Rodelbaan in Wildschönau
In Wildschönau kan je gebruik maken van twee rodelbanen. De rodelbaan naar Thierbach is zowel overdag als ’s avonds te gebruiken en staat garant voor romantisch, winters plezier. Het eerste gedeelte van de afdaling biedt je een schitterend uitzicht op het Kaisergebergte. Het tweede gedeelte van de rodelbaan voert je door het bos waar je wild kan spotten.

De rodelbaan Schatzberg-Koglmoos voert je vier kilometer lang over een afgesloten bosweg, recht door het woud. De afwisselende afdaling naar Auffach overbrugt 421 hoogtemeters. Plezier gegarandeerd voor het hele gezin!

Nachtskiën op de Reither Kogel
Van eind december tot begin maart kan je op vrijdag en zaterdag in de avond skiën in Reitherkogel. Zes kilometer aan familievriendelijke pistes zijn verlicht en bieden avontuur aan wintersporters van elk niveau.

Co-piloot op een piste basher
Altijd al gedroomd van een ritje in een bobcat? Dan is het moment nu aangebroken! Van eind december tot half maart kan je op maandag, woensdag of donderdag gedurende 60 minuten als co-piloot meerijden met een piste basher, een tientonner met meer dan 400 pk, op de Reither Kogel.

Niet te missen familie-activiteiten Ski Juwel Alpbachtal Wildschöna

© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Alpbachtal Lauser Sauser
Heb jij een need for speed? Dan moet je zeker de Alpbachtal Lauser Sauser een keer uitproberen! Met een snelheid tot 42 kilometer per uur raas je in zeven à acht minuten bijna anderhalve kilometer naar beneden, vanaf het bergstation van de Wiederbergerhornbahn in Alpbach. De moderne rodelbaan is geschikt voor zowel jong als oud. Kinderen onder de acht jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Sneeuwparken en slopes
Het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau heeft meerdere sneeuwparken en leuke slopes waar zowel jong als oud zijn tricks kan oefenen. Het Family Snowpark in Wildschönau biedt voor ieder wat wils met verschillende obstakels en zelfs een halfpipe. Zowel gevorderden als beginners en kinderen kunnen hier terecht voor hun portie fun. Ook op het snowpark Alpbachtal op de Wiedersbergerhorn vind je genoeg obstakels om je vaardigheden te testen en te verbeteren. Met een halfpipe, kickers en glijbanen heeft heel de familie hier plezier.

Op de Race’n’Boarder Arena in Niederau oefen je je slalom tussen de slalompoorten. De Arena crew staat klaar om je het nodige advies te geven. De 800 meter lange Kids Run op de Wiedersbergerhorn is een avontuurlijke uitdaging voor de kleinste wintersporters. Al spelenderwijs leren ze hier skiën. Als je nog niet genoeg uitdaging hebt gehad, wacht de funslope op de Wiedersbergerhorn je op. Met bochten, golven en een sneeuwtunnel vindt elke wintersporter hier een leuke uitdaging.

Je eigen iglo bouwen
Op de top van de Markbachjoch zoek je samen met je gids een afgelegen plek om je eigen iglo te bouwen. Je leert er snel de basis van Hans Hotter, expert in iglo’s bouwen, en binnen enkele uren bouw je samen met het hele gezin je eigen huis in de sneeuw. De groepjes worden klein gehouden, met minimum vier en maximum tien deelnemers.

Niet te missen familie-activiteiten Ski Juwel Alpbachtal Wildschön

© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Familie-aanbod in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
Geniet nu van 7 overnachtingen in een vakantie-appartement voor 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen vanaf € 932,- per familie. Maaltijden zijn niet inbegrepen. Het is een appartement op basis van zelfvoorziening. Wel inbegrepen is het 6-daagse skipas voor 2 volwassenen. Kinderen tot 6 jaar skiën gratis. Ook de Alpbachtal Seenland Card / Wildschönau Card is inbegrepen, waarmee je onder andere gratis gebruik kunt maken van de skibus, de nachtbus, een begeleide (sneeuwschoen)wandeling, sneeuwschoenen en meer. Bekijk dit aanbod!

Contacteer Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
A-6236 Alpbach
A-6313 Wildschönau
Tirol / Oostenrijk
holiday@skijuwel.com
www.skijuwel.com

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen