menu

New York Greeters – a warm welcome to New York

Je weg vinden in de grootste stad ter wereld is niet gemakkelijk. Voor buitenstaanders komt New York in het begin dan ook soms kil en harteloos over. Maar wacht tot je je New York Greeter ontmoet! De New York Greeters zijn gratis gidsen die je welkom heten in New York.

Greeters Man

Ze ontvangen je met open armen in hun stad en nemen je meteen mee op stap. Een aantal uur lang verken je de stad en krijg je handige informatie. Over hoe je je weg vindt in het waanzinnig complexe metrostelsel, waar je het best en goedkoopst eet, shopt, drinkt en waar de beste shows spelen.

De New York Greeters zijn inwoners van de stad die willen vermijden dat je overdonderd wordt door de razende drukte en snelheid waarmee alles er gebeurt. Ze willen dat je je goed voelt en zullen je dus op de meest vriendelijke manier rondleiden. Luister goed, want ze strooien met tips die je niet snel terugvindt in de gemiddelde reisgids en die je verblijf zoveel aangenamer zullen maken.

Greeters Gids

De vierhonderd vrijwillige Greeters zijn het hele jaar door, weer of geen weer, paraat voor je. In de winter nog parater dan anders, dankzij de kleinere vraag die er dan is. Ze leiden je rond in kleine groepjes van twee of maximaal zes. En dit om het contact zo persoonlijk mogelijk te houden.

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen