menu

New York City Party Pass

Als jongeman of -vrouw terug thuiskomen van New York en met je mond vol tanden staan als iemand vraagt “En hoe waren de feestjes?” is niet leuk. Bereid je daarom goed voor. Mentaal en praktisch, met deze New York City Party Pass.

Party Pass Le Caire

Voor een schappelijke prijs verschaft deze kaart je gratis toegang tot de beste en heetste night clubs van de stad. New York is echt wel dé feeststad, van het placeren van een simpel dansje tot het compleet loos gaan. Eens in de feestbui heb je geen zin om aan te schuiven aan een club. Geen probleem, met je Party Pass steek je de rij voorbij en ben je meteen binnen. Daar wachten je trouwens enkele gratis drankjes. Een van de vele privileges die je met je kaart geniet.

Party Pass Pacha

Enkele van de clubs die de Party Pass aanbiedt: BLVD, Sapphire, China Club, Porkys, Sullivan Hall, Le Caire Lounge en Pacha New York. Bovenop je Party Pass krijg je ook nog de handige en lijvige New York Nightlife Guide. Die gids biedt een overzicht van alle mogelijke clubs met het profiel van de gemiddelde bezoeker, de soort muziek, het adres, het telefoonnummer en de openingsuren. Zo kun je op voorhand je tocht plannen.

Party Pass Sullivan

Maar let op: de Party Pass is enkel verkrijgbaar boven de 21. Onder die leeftijd mag je trouwens nergens binnen. Bereid je dus al mentaal voor op een wilde nacht op de hete dansvloer die New York ’s nachts wordt. Ready, set, go!

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen