menu

New York city original rock ‘n’ roll walking

Take a walk on the wild side van New York. Zo kun je deze Rock ‘n’ Roll Walking Tour het beste omschrijven. Ga wandelen waar de grootste rocksterren leefden, zalen platspeelden, winkelden en dineerden. Passeer langs de residenties en favoriete plaatsen van sterren van The Ramones tot Blondie.

Rock 'n' Roll Walking New York Dolls

Ontdek de kleine bars waar wereldgroepen als Led Zeppelin, The Doors of The Who tot een gat in de nacht het publiek entertainden. Na de tour zul je precies weten hoe het eraan toeging in East Village ten tijde van de glam- of punkjaren.

Tijdens de tour word je ook geëntertaind met sappige en onbekende verhalen over the New York Dolls, Velvet Underground en Led Zeppelin. Misschien kun je jezelf onderweg vereeuwigen op de plek waar ooit een bekende albumcover genomen werd!

Rock 'n' Roll Walking The Doors

Er is genoeg te zien in New York om een hele week lang rond te lopen, dus deze tour biedt je werkelijk het kruim van de interessantste bestemmingen. New York is dan ook de stad die de wereld veranderde op vlak van muziek, mode en levensstijl. Je wordt dus een echte kenner van het muzikale New York en bovendien weet je achteraf ook de beste restaurants, bars en shops zijn.

Rock 'n' Roll Walking Led Zeppelin

Zeg nu niet dat zoiets niet interessant klinkt! En wat nog beter is: achteraf heb je tenminste nog geld over om je pas ontdekte restaurantjes en bars te testen, want de tour kost amper iets.

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen