menu

New Siam II Guesthouse Bangkok

New Siam II Guesthouse is gelegen langs de Phra Athit Road, zeer centraal in de Banglamphu zone. Het hotel bevindt zich op kleine afstand van Khao San Road en op wandelafstand van verschillende toeristische bezienswaardigheden. Toch is het hotel gelegen in een minder drukke omgeving waardoor een goede nachtrust gegarandeerd is.,

Kamers
Men heeft de keuze tussen een double room (met een tweepersoonsbed), een twin room (met twee eenpersoonsbedden) en een triple room (met drie eenpersoonsbedden). Alle kamers hebben veel lichtinval door de grote ramen.

Op elke kamer heeft men een eigen badkamer met douche en warm water. Er is een televisietoestel met kabel en met satelliet, een kluis en een telefoon op de kamer aanwezig. De double en twin rooms hebben ofwel airconditioning ofwel een ventilator, terwijl alle triple rooms uitgerust zijn met airconditioning.

Faciliteiten
Eén van de faciliteiten van het hotel is een zwembad met jacuzzi. Er is een taxi service die toeristen naar de luchthaven brengt en ook van de luchthaven afhaalt. Er is geen Wi-fi verbinding, maar in het hotel zijn er wel enkele computers waarmee men op het internet kan.

Restaurants
Er zijn een restaurant en een coffee bar in het hotel. Het restaurant serveert Thaise en westerse gerechten.

Onze ervaringen als reisfanaten
Wij komen hier graag. Het ligt wat verder weg van het drukke Kao San doch vlakbij het water en met een goede service. Als backpacker heb je hier alles wat je wilt. Goedkoop eten, opbergruimte voor je bagage, mooie kamers voor weinig geld, internet, en zelfs een zwembad(je).

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen