menu

New Road Guesthouse Bangkok

New Road Guesthouse is zeer centraal gelegen. Hoewel het niet in het Khao San district gelegen is, is er toch een zeer goede verbinding met de skytrain (op 10 minuten wandelafstand), de metro (op 5 minuten wandelafstand) en met een shuttlebus naar de luchthaven (op 2 minuten wandelafstand).,

Kamers
De kamers hebben een private badkamer met bad of douche. Er is airconditioning op de kamers, met daarnaast ook nog een plafondventilator. Er is een televisietoestel met kabelverbinding aanwezig. Men heeft Wi-fi verbinding in het gehele hotel, dus ook op de kamer. Voor wie niet zelf een laptop meebrengt, is er ook een internet café.

Faciliteiten
Er is een terras waar men volledig kan ontspannen. Er is een biljarttafel en een bibliotheek, en men kan er ook genieten van een massage. Dit hotel heeft ook enkele originele faciliteiten te bieden. Zo heeft men op elk moment van de dag recht op gratis koffie en thee. Men kan ook gratis gebruik maken van een dvd room.

Restaurants
In New Road Guesthouse zijn er een bar, een café en een restaurant. In het restaurant kan men kiezen tussen buffet en à la carte. Er is een ontbijtbuffet, maar dit zit niet in de prijs inbegrepen.

Onze beoordeling als reisfanaten
Het is al een tijdje geleden dat we daar waren en ongetwijfeld zal er al veel veranderd zijn. Toen wij er waren was dit alvast een heel gewoon guesthouse die een flinke renovatie nodig had. Enig positief puntje is de ligging doch eigenlijk kan je tegenwoordig in Bangkok niet meer slecht logeren omwille van transport. Alles is heel vlug te bereiken. Op basis van onze ervaringen van vroeger zouden we hier niet meer logeren.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen