menu

Natural Bridges National Monument

Op een expeditie in 1883, op zoek naar de White Canyon, kwam Cass Hite iets totaal anders tegen, dat eigenlijk nog veel interessanter bleek te zijn. In 1908 werd het gebied door toenmalig president Theodore Roosevelt tot monument verklaard, wegens het schitterende fenomeen dat het verborgen hield door het gebrek aan toegankelijke wegen.,

Pas toen er wegen werden aangelegd werd het mogelijk voor het publiek deze plek te bezoeken, want ook zij waren erg nieuwsgierig. Dit beschermde stuk land had al die tijd natuurlijk uitgesleten bruggen geheim gehouden, wat een schitterend fenomeen is. De rotsen lijken wel geperforeerd.

In de omgeving is er een enorme diversiteit aan planten en wilde dieren te vinden. Ook het landschap biedt steeds verschillende taferelen. Kabbelende beekjes, katoenbomen en treurwilgen, canyons en rotsformaties sieren Natural Bridges.

Natural Bridges National Monument is een fantastische plek om eindeloze wandelingen af te leggen die u steeds nieuwe zichten biedt waar u zeker van zult genieten. Canyons waar de planten ondersteboven aan het plafond groeien en als gordijnen van groen een mythische uitstraling geven bevinden zich naast de rotswanden die door verschillende materialen een regenboogachtige schijn vertonen. Dit is een plek die wonder na wonder voor u in petto heeft.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen