menu

National Seashore en Merritt Island National Wildlife Refuge

Raketlanceringen, aftellen of het spannende van een lancering komen spontaan in je op bij het horen van Cape Canaveral. Maar wist je dat er hier een heus National Park is? Noem het zelfs een goed bewaard geheim want veel toeristen geraken niet verder dan het Kennedy Space Centre en dat is misschien zelfs nog niet zo slecht.,

Canaveral / Merritt Island
In dit National Park, die je kan bezoeken met je National park Pass loop je zo op broedende schildpadden, ruik je de vele bloesems, ontdek je talloze kilometers strand in nog oorspronkelijke staat of heb je een adembenemend zicht op de lanceringplatformen van het Kennedy Space Centre. Zeg nu zelf, dat wil je toch voor jezelf houden?

Surfersparadijs
De hoge golven die er zich langs de Oostkust vormen trekken tientallen surfers aan. Zo kan je hun kunsten bewonderen op apollo Beach en Playalinda Beach die je gemakkelijk zult terugvinden via het kaartje dat je krijgt bij de ingang van het park.

Scenic Drive
Ben je geen surfer dan kan je via een uitgestippelde route het park verkennen. Er bevinden zich tientallen uitkijkpunten die je een prachtig beeld voorschotelen van wildlife, creeks en nog onbetreden duinen.

Wandelen
In het park zijn er een aantal wandelingen uitgezet die je kan doen. Door tijdsgebrek hebben we er zelf geen kunnen doen maar heeft u die wel dan zijn we er van overtuigd dat een wandeling als de Turtle Mound Trail alle verwachtingen moet kunnen overtreffen. Deze wandeling gaat door duinen en bossen en biedt je een zicht op Mosquito Lagoon, talrijke dieren en de azuurblauwe zee.

Hoe er te geraken?
Gelegen tussen Daytona Beach en Melbourne brengt de US 1 of de I95 u midden in dit natuurpark. Afhankelijk van de richting waar je vandaag komt zullen steden als Oak Hill, Titusville of Seminole Rest je doen wijzen op de mogelijkheden van dit natuurreservaat.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen