menu

Naar Londen met uw favoriete celebrities – iPhone app

Toeristen die een citytrip naar Londen willen plannen, kunnen dit wel eens op een heel speciale manier doen. Treed in de voetsporen van uw favoriete celebrities dankzij een nieuwe iPhone-app.

Bekijk Londen eens vanuit de ogen van beroemde wereldsterren, dit doet u toch niet elke dag? De applicatie vertelt u immers alle plekjes, waar beroemdheden vaak te vinden zijn. De app geeft ook een foto van de celeb weer. Bovendien worden duidelijke aanwijzingen gegeven, hoe u naar de plaats kan gaan waar de ster het laatst gespot is.

Mensen houden er nu eenmaal van om naar plaatsen te gaan, die ook bezocht zijn door beroemde figuren, of waar bekende mensen logeren. Deze applicatie is daarom erg handig bij het bezoeken van de stad.

Er wordt een enorme populariteit van deze toepassing verwacht. Voor citytrippers is het eens wat anders dan altijd die traditionele trekpleisters te bezoeken. Plezier gegarandeerd!

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Londen? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen